Spring naar de inhoud

Kernwaarden van onze club

We willen onze missie waarmaken door een cultuur te creëren die gebaseerd is op waarden.
Dit zijn leefregels waaraan iedereen van KFC Houtvenne zich houdt, zowel de jongste jeugdspeler als de voorzitter.

Alleen als iedereen volgens die waarden handelt, is er voldoende samenhang en interne kracht binnen de club om de doelstellingen te bereiken.
We besteden daarom bijzondere aandacht aan de interne
communicatie van de waarden.

De voetbalsport is een teamsport. Daarom handelen we steeds als één team. Niet alleen op het terrein, maar ook ernaast. Wij hebben één gemeenschappelijke visie en weten dat het team als geheel sterker is dan de optelsom van de individuen die er deel van uitmaken.

We tonen respect voor iedereen van KFC Houtvenne en iedereen waarmee we in contact komen. Van terreinverzorger over supporter tot tegenstrever en scheidsrechter.

We hebben ambitie en streven naar uitmuntendheid maar we doen dit op een sportieve en eerlijke manier en zullen ons daarvoor gemotiveerd en met een positieve houding inzetten. Wij houden vast aan onze beginselen van goed beheer op sportief en extra-sportief gebied.

We willen bij Houtvenne passie zien en dat willen we uitstralen als een vooraanstaande club in de regio. “Voetbal speel je met de borst vooruit”.
Een passie die ons allemaal met elkaar verbindt.

We bouwen constant aan onze toekomst en willen op verschillende vlakken progressie maken en zich verder ontwikkelen: individuele en collectieve progressie, blijvend bouwen op de jeugd en continue verbetering nastreven op alle vlakken.
We willen leren van onze fouten en op regelmatige basis zullen we ons eigen functioneren toetsen door permanent te evalueren.