Spring naar de inhoud
  • Club

Steun onderzoek over DIPG tumors

Zoals jullie weten zijn we volop bezig met Xander zijn boek ‘ Mijn Verhaal ’.
We hebben eigenlijk het dagverhaal van op de sociale media in een boek gegoten met nog wat meer over de dagen voor het verhaal begon.
We willen met dit boek het onderzoek naar DIPG tumors steunen, zodat er ooit hopelijk die prognose van 0% overlevingskans omhoog kan !  Zodanig dat jonge gezinnen , niet moeten meemaken , wat wij hebben beleefd.
Wij zullen ook ons steentje bijdragen, alsook de uitgeverij BUROFORM uit Mechelen. Voor de rest willen we wat we aan het boek overhouden volledig schenken, dat zullen we met de gepaste tijd ook zeker meegeven als we dit doen!

Om een beeld te krijgen en niet te veel of te weinig boeken te laten drukken, want we zijn nog volop met de opmaak bezig, willen we al vragen aan iedereen die het boek al zeker wil kopen een mail te sturen naar xanderdesuperheld@hotmail.com , met je gegevens : aantal stuks , naam, telefoonnummer, alsook adres om eens het boek er is wij dit ook kunnen bezorgen. Wanneer mensen geen mail hebben mag dit altijd via sms op 0472430748.

We zijn volop met het boek verder bezig. Zodra we een richtdatum hebben geven we deze ook zeker mee. De prijs van het boek bedraagt 22 euro. Later op een gepaste tijd zal je via een bericht, een betalingsoverschrijving krijgen.

Wij willen jullie ook vriendelijk vragen om dit bericht ‘ZOVEEL MOGELIJK’ te delen of door te vertellen aan anderen !!!
Wij garanderen jullie dat het geld naar het ‘onderzoek voor DIPG hersentumors’ gaat. (in samenwerking met UZLeuven en professor oncologie Jacobs Sandra)


En zo voelen wij ook dat Xander dit alles niet zomaar heeft moeten doorstaan !
Alles heeft dan een reden gehad ..
Het was een enorm zwaar verhaal, maar oh zo mooi als we er weer aan denken !

Alvast bedankt voor alle steun !
Natasha, Kurt , Lander , Jinthe  , Xander*, Mirthe