Overslaan en naar de inhoud gaan

TECH-SCHOOL KFC HOUTVENNE

Deze zullen doorgaan telkens op zondag, en starten op 17 januari 2021 , dit als een extra aanvulling bij de clubtrainingen.

De individuele progressie staat prioritair in ons Profi Jeugd Soccer Academy seizoen. En wetende dat werkelijk succes vooral ontstaat door een speciale mix van talent, volledige overgave en de vastberadenheid om te werken aan een persoonlijk einddoel.

De rode draad in onze werking is het benutten van het potentieel en de bovengrens van jullie kinderen.

Iedereen weet dat er wekelijks erg veel talent rondloopt op onze voetbalvelden maar dat het zich om verschillende redenen niet of niet voldoende kan ontwikkelen. In onze Profi Jeugd Soccer Academy gebruiken we uitdagende en vernieuwende oefenstof gebaseerd op vista en ruimtelijke inzichten. Ons concept richt zich specifiek op functionele basistechnieken, een correcte lichaamsbeheersing en het verhogen van de handelingssnelheid.

Waar: Synthetisch voetbalterrein van KFC Houtvenne

Harmoniestraat 13, Ramsel

Wanneer: De trainingen zullen plaatsvinden op zondagnamiddag van 13.00u – 14.00u

Kick-Off : zondag 17 januari 2021 .

Doelgroepen: High potentials of jonge gemotiveerde spelertjes met grit vanaf geboortejaar 2014 tot en met 2006 / keepers vanaf 2013 tot 2003 .

Prijs: abonnement ( 10 sessies ) = 80 € - - per training = 15 €

Wij streven een hoge kwaliteit na, wat alleen mogelijk is wanneer wij een langere periode met uw kind(eren) kunnen werken

Inschrijven via de website met vermelding naam en geboortedatum speler, adres, gsm ouder en club van herkomst. We werken met een beperkt aantal inschrijvingen.

Afbeelding
Image
TECH-SCHOOL